تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم

هیات دولت با تشکیل «استان کرمان جنوبی» موافقت کرد

هیات دولت با تشکیل «استان کرمان جنوبی» موافقت کرد نماینده مردم جیرفت در مجلس شورای اسلامی از تصویب تاسیس استان کرمان جنوبی در هیات دولت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 24
کد خبر: ۱۴۸۳۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ ذبیح‌الله اعظمی ساردویی با بیان اینکه دولت در جلسه‌ای در تیرماه بر دولت روی تشکیل استان کرمان جنوبی بحث کرده و آن را مصوب کرده است، گفت: رئیس جمهور نیز در سفر استانی خود به شهر دارالولایه جیرفت استان کرمان، در جمع مردم این شهر از تشکیل استان کرمان جنوبی خبر داد.


وی اضافه کرد: نمایندگان منتظر لایحه دولت هستیم تا به محض دریافت در اسرع وقت آن را بررسی و تصویب کنیم.

 

نماینده مردم جیرفت در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: طرح ارائه شده در مجلس شورای اسلامی شامل هفت شهرستان جیرفت، عنبرآباد، کهنوج، رودبار، قلعه‌گنج، منوجان و فاریاب است که ۱ میلیون نفر جمعیت، ۵ میلیون تُن انواع محصولات کشاورزی، معادن غنی مس، آهن، کروم، تیتانیوم و ... را دارا هستند.

 

وی با بیان اینکه عدم توزیع عادلانه ثروت و اعتبارات دولت بین شمال و جنوب استان باعث شد که استان توسعه عادلانه پیدا نکند، افزود: همه شرایط برای تاسیس استان کرمان جنوبی آماده است و ما امیدواریم که استان کرمان جنوبی به زودی در دولت آقای رئیسی تاسیس شود و مردم کرمان جنوبی همیشه سپاسگزار نظام جمهوری اسلامی بوده و هستند.

 

اعظمی سارودی تصریح کرد: مردم نجیب کرمان جنوبی قدردان تلاش‌های رئیسی و دولت سیزدهم هستند و نام دولت مردمی برای همیشه در جنوب استان کرمان به یادگار خواهد ماند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار